Digitalitza els teus events

La versatilitat dels espais de SevenSeven fa que també sigui un espai on celebrar esdeveniments virutals. Presentacions de producte, celebracions, convencions, rodes de premsa, espots publicitaris, entrevistes o formacions.

Busquem la màxima exigència i ens adaptem sempre a les necessitats dels nostres clients. Vetllem per cuidar fins al darrer detall i ho fem sempre amb tota dedicació i creativitat. Disposem d’un equip de professionals de diferents camps i capacitats per cobrir les àrees bàsiques de qualsevol esdeveniment.

Assessorem i dissenyem la millor proposta per poder arribar al públic objectiu de cada esdeveniment i amb les millors eines per la seva difusió.

La qualitat dels elements tècnics i audiovisuals, així com un servei integral i acurat permeten oferir a cada client un projecte adaptat a les seves necessitats.

Set Principal

El nostre escenari ens permet fer les adaptacions necessàries a cada projecte i crear espais únics per a cada esdeveniment.

Els més de 90 m2 de l’espai ens permeten instal·lar tot tipus de mobiliari o elements d’atretzzo que requereixi l’esdeveniment.

Audiovisual

Disposem de material audiovisual d’última generació que juntament amb els nostres tècnics permetran aconseguir l’excel·lència en la producció del esdeveniment.

La pantalla LED de 50m2 modular permet reproduir tot tipus de contingut i crear interacció amb els espectadors.

Producció Tecnica

El nostre personal tècnic cuidarà per assessorar, dissenyar i produir tot l’esdeveniment d’una manera propera i aportant tot el seu valor afegit.

Disposem de fibra òptica de 1Gb per poder oferir directes, streaming, video-trucades, etc…sense cap retard ni incidència.

Per a més informació:

Sergi Torra

627 208 070

sergi@grupitaca.cat

Truca’ns o omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.


Exemple: Presentació nova imatge Aigües de Manresa

El passat Dilluns dia 21 de desembre vam col·laborar, juntament amb Aigües de Manresa, en la presentació del canvi d’imatge, així com de l’anunci del salt a empresa supramunicipal.

En la presentació produïda íntegrament a SevenSeven, van formar-ne part l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, i el gerent d’Aigües de Manresa, Antoni Ventura, i el va presentar la periodista Anna Vilajosana.

L’acte es va poder seguir virtualment per més de 400 persones.

Altres Projectes i Col·laboracions

ampans
kids
logo-aigues-manresa@2x
amazon
baxi
masats
bbva
caixabanc
ajmanresa